Honlap

Universo faházak

Az összes faház Skandináv erdőből kitermelt első osztályú lucfenyőből készül, ahol is a klíma gondoskodik a fák rövid növekedési idejéről. Ezáltal speciális fastruktúra keletkezik, mely extrém tartósságot szavatol. A faházak három falvastagságban kaphatók: 15, 19 és 28 mm. A faházcsomag egy jól áttekinthető felépítési rajzzal van ellátva. Nem kell ezermesternek lennie ahhoz, hogy Universo Consumer Products faházat felépítsen, és semmilyen nehezebb eljárást sem kíván.Garancia:
Universo faházaknál a garanciára való igényjogosultságot mindig a vételt tanúsító igazolással érvényesítheti. Az Universo Consumer Products garanciát ad gyártási és szerkezeti hibákra, nem esnek a garancia körébe azonban az ember, állat vagy a természet által okozott károk, sérülések. Ugyancsak nem érvényes a garancia rosszul elkészített alapozás, nem megfelelő szerelés, rossz karbantartás és /vagy hibás karbantartó szerelés esetén. A részletes garancia-szabályzatot a termékhez mellékeljük.

Karbantartás:
A fa természetes termék - a természet terméke. Az időjárási körülmények hatására a (kemény) fafajták az idő múlásával elöregedhetnek, és kis repedések (hajszálrepedések) keletkezhetnek bennük. Ennek azonban nincs kihatása a minőségre. A faházaknak az optimális élettartamát festéssel (kültéri lazúr) érheti el.

Utoljára frissítve (2011 február 10. (csütörtök) 13:05)