Honlap Cégemről

Céginformációk


Tisztelt Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm Önt Cégem honlapján. Engedje meg hogy röviden bemutassam üzletemet és kínálatomat. Kereskedésem 2004 óta foglalkozik természetes kövek forgalmazásával, amit több mint 600 m2-es területen tudok bemutatni.

A természetes köveknek két fő felhasználási területe van, a burkoló és a kertépítésben használt díszítő kő. Mind a két területen széles választékkal rendelkezem.

Több magyarországi bányának vagyok viszonteladója, ami Önnek azt jelenti, hogy a bányánál vásárolható kiskereskedelmi áron tudom én is kínálni a terméküket. Így a szállítási költséget teljes egészében vagy szinte teljes egészében megspórolhatja. A burkoló kövekhez természetesen flexibilis ragasztót, kőfugázót és kőimpregnálót is forgalmazok.

Kereskedésemben a kertépítésben használatos kövek mérete a 2 centimétertől a 1,5 tonnáig terjed és körülbelül 20 -féle színben választhat elképzelésének megfelelően.

Ezen kívül széles választékot tudok ajánlani faházakból és kerti fajátékokból. Kínálatomat színesíti az épített kerti medencék forgalmazása. Igény szerinti méretben és felszereltségben rendelhetők. Az árukat az általam ajánlott fuvarozók pár órán belül ki tudják szállítani.

Amennyiben még nincs szakembere aki a vásárolt árut beépítse úgy tudom ajánlani a honlapomon bemutatott szakembereket és munkáikat. Amennyiben bármilyen kérdése van úgy szívesen várom jelentkezését az elérhetőségeimen.

Tisztelettel: Szamosi Béla
 

Utoljára frissítve (2010 december 04. (szombat) 07:57)